Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Be Attractive couture ruha szalon

2017. március 05. vasárnap, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

Szentpéteriné Csőke Beáta tulajdonos, Be Attractive couture ruha szalon

A királylányos, az egyenes vonalú és a polgárpukkasztó ruhák is megtalálhatóak a trendekben. Divat, hogy egyes ruháknak a hátrész gerinc vonalait gyakran díszítik a tervezők gyöngysorral.

 

A pasztell színek is megjelennek a menyasszonyi ruhákon. A púder rózsaszín a kedvelt. Sok tervező törekszik a ruha egyéni jellegének a megmutatására,amelyet a színek mellett a fazonok és az anyagok variációjával érnek el.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.