Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Esküvői kiképzők (tánc és smink)

2017. március 05. vasárnap, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

Csvercskó Edina makeup artist, Esküvői Kiképzők

A pasztell színek a népszerűek a menyasszonyi smink trendekben. Divat a rose arany, a lila a rózsaszín, a barna és a gyöngyház szín.

 

A műszempilla megengedett a menyasszonyi sminknél. A tincses például természetes hatású. A soros műszempilla feltűnőbb és erőteljesebb hatású a tincsesnél. Erdélyi Kata tánctanár, Esküvői Kiképzők Minden pár kötődik valamilyen zenei stílushoz, ezért az esküvői tánc kiválasztásánál is fontos a pár személyisége, továbbá a zene és a tánc szeretete.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.